Enkel ricottatortillini

KockJohan S.
RankingSvårighetsgradLätt

Enkel ricottatortillini att laga vilken dag i veckan som helst.

Antal portioner4 portioner
Tillagning30 minTotal tid30 min

Ingredienser
 500 g färsl ravioli, ricotta och spenat
 salt
 2 dl creme fraiche
 2 dl vatten
 1 tsk honung
 0,50 msk ljus soja
 1 msk koncentrerad grönsaksfond
 1 krm svartpeppar, nymalen
 0,50 citron, saft och zest
 65 g rucola
 1 kruka basilka
 2 dl parmesan, riven

Steg för steg
1

Börja koka raviolin enligt anvisningar.

2

Vispa ner crème fraiche, vatten, honung, soja, fond, peppar och citronzest i en panna. Rör om, låt det koka upp och smaka av. Pressa sedan i saften från citronen.

3

Lägg i rucolan, basilikablad och raviolin i såsen. Rör om försiktigt.

4

Garneras med parmesan och lite nymalen svartpeppar.

Ingredients

Ingredienser
 500 g färsl ravioli, ricotta och spenat
 salt
 2 dl creme fraiche
 2 dl vatten
 1 tsk honung
 0,50 msk ljus soja
 1 msk koncentrerad grönsaksfond
 1 krm svartpeppar, nymalen
 0,50 citron, saft och zest
 65 g rucola
 1 kruka basilka
 2 dl parmesan, riven

Steg

Steg för steg
1

Börja koka raviolin enligt anvisningar.

2

Vispa ner crème fraiche, vatten, honung, soja, fond, peppar och citronzest i en panna. Rör om, låt det koka upp och smaka av. Pressa sedan i saften från citronen.

3

Lägg i rucolan, basilikablad och raviolin i såsen. Rör om försiktigt.

4

Garneras med parmesan och lite nymalen svartpeppar.

Enkel ricottatortillini

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *