Användarkonto

Johan S.
Mina recept
Sveriges godaste korvstroganoffAv Johan S.Korvstroganoff är en klassisker och välsmakande korvgryta i det svenska vardagsköket. God och enkel mat som går snabbt att tillaga!
Mindre onyttig chokladkakaAv Johan S.En väldigt enkel chokladkaka som inte gräddas i ugn och tillagas på nolltid. Perfekt vardagsefterrätt att äta i soffan!
BelugapastaAv Johan S.En krämig pasta med belugalinser och avokado.
Johannas tacopajAv Johan S.Att vägen till någons hjärta går genom magen blir mer sant än någonsin med tacopaj. Himmelskt god och busenkel att göra. Imponerar på alla förutom finsmakaren.
Shakshuka med mycket hettaAv Johan S.Shakshuka är en fantastisk maträtt från mellanöstern/nordafrika där ägg pocheras i en smakrik tomatsås. Serveras med varma pitabröd och hummus.
Enkel thaisoppaAv Johan S.Vi fuskar lite genom att köpa en färdig bas. Det här är en otippad god maträtt för dagar som du inte har tid att laga mat.
Wow vilken linscurry!Av Johan S.Både nyttigt, gott och dessutom väldigt enkelt att göra storkok! Maträtten är väldigt flexibel och det fungerar fint att lägga till/ta bort ingredienser efter eget behag.
Vegansk pad thaiAv Johan S.Pad thai är en klassisk thailändsk maträtt som är mild i smaken. En favorit hos många svenskar både i Thailand och i Sverige!
En bättre Pad ThaiAv Johan S.Pad thai är en klassisk thailändsk maträtt som är mild i smaken. En favorit hos många svenskar både i Thailand och i Sverige!